Включи се безплатно
Вход
БИЗНЕСМРЕЖА ЗА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА
ПРОЕКТ НА Е-БИЗНЕС КЛЪСТЕР
Бизнес между българи - на един клик разстояние * Увереност и общуване на български език * Актуална финансова информация на български * Подобряване на финансовата грамотност онлайн * Иван от Чикаго продава произведеното от Петър от Пловдив, както и обратното * Възможности за търговско представителство по целия свят * Фондове за финансиране по европейски програми и консултиране * Инвестиране в БГ проекти чрез лицензирани фирми * Фонд за финансиране на връщането в БГ, за да се приложи наученото по света * Консултации за всичко около бизнеса, правото, данъците онлайн * Посещение на родния край, почивки и чествания онлайн * Финансов мол за услуги, разплащания, превод на пари * Подпомагане на преодоляване на дигиталната бариера в бизнеса * Бърза и улеснена комуникация в Интернет * Евтина логистика и транспорт * Безплатна регистрация и информация в БмБС *

До българите в чужбина: “Вашата задача е една – работете в чужбина, печелете пари, харчете ги в България. Иначе какви патриоти сте?!”

24.Окт 2017

Коментар на Емил Русанов емигрант във Великобритания, издател на вестник „Будилникъ” разбули духовете в социалните мрежи. 

Естествено не го приемайте буквално, идеята е да накара повече българи в чужбинада се замислят. 

“Българи в чужбина. Не се притеснявайте, никой от управниците не иска да Ви връща в България. Стойте си по чужбините, работете, пращайте милиарди всяка година до близките си в България. Купете си апартаменти в България, прибирайте се редовно за почивките и си харчете парите в България. После се приберете по чужбините си и се лекувайте там, вземайте си пенсиите от там, но се върнете пак да ги харчите в България. Ако имате повече спестени пари инвестирайте ги в бизнес в България, нищо, че тука всичко е разпределено и няма да Ви се получат нещата. Пак ще се приберете по чужбините, ще работите и пак ще изкарате пари. Това поне го можете. 

Научете и децата си да обичат и харесват България, че и те като пораснат да идват и да си харчат парите в България, заедно с техните деца. Гласувайте редовно от чужбина. Нали трябва да има управляващи в Родината Ви. Не се кахърете, че пак лоши сте избрали, нали Вие сте си в чужбина. Вашата задача е една – работете в чужбина, печелете пари, харчете ги в България. 

Иначе какви патриоти сте?!” 

Източник: budnaera